Szef Kuchni

kucharz

Tradycyjna polska kuchnia to wciąż obszar pełen twórczych inspiracji. Podchodząc z pasją do każdego przygotowywanego dania, staram się wykorzystywać jej potencjał do wydobywania najlepszych smaków i najwspanialszych aromatów. Doświadczenie jako kucharz oraz szef kuchni zdobywałem w restauracjach najwyższej klasy, takich jak Dwór Wazów, Browar Spiż czy restauracja Hotelu Qubus – to w nich nauczyłem się, jak gotowanie zmienić w prawdziwą sztukę.

W restauracji w Brzeźnie proponuję Państwu krótkie, ale starannie dopracowane sezonowe menu, złożone z ulubionych narodowych specjałów. Ceniąc wielowiekową tradycję, łączę sprawdzone receptury z nowoczesnym podejściem do sztuki kulinarnej. Dbam o to, by serwowane potrawy były zawsze świeże i zdrowe, przyrządzone z warzyw wyhodowanych w pałacowym ogrodzie oraz produktów pochodzących od zaufanych lokalnych dostawców.

Serdecznie zapraszam Państwa do skosztowania naszych dań w przepięknych, klimatycznych wnętrzach zespołu pałacowego!

Szef Kuchni Pałacu Brzeźno
Jacek Szkrawan

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

© 2015 Pałac Brzeźno. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów turniejowych, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.).

FreshMail e-mail marketing free online marketing software
 

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów turniejowych, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.).

FreshMail e-mail marketing free online marketing software